11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTrei şoferi, depistați fără permis la volan

Trei şoferi, depistați fără permis la volan

Polițiștii gorjeni au depistat luni în trafic trei şoferi care conduceau autovehicule fără să posede permise auto.

Un tânăr, de 29 de ani, din comuna Slivileşti, a fost prins în flagrant în timp ce conducea o autoutilitară, pe D.J. 673 Dealu Pomilor, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana și Postului de Poliție Padeș au identificat în trafic, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Ciuperceni, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 67 D – Tismana, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Suspecții sunt cercetați penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept.

Totodată, un bărbat, de 38 de ani, din Novaci, a fost depistat luni în trafic în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,87 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, cu ocazia verificării în bazele de date s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept și care se află sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS