Acasă Local Gorj UPDATE: O familie își caută fiica dispărută de acasă

UPDATE: O familie își caută fiica dispărută de acasă

-

UPDATE: Minora a fost identificată de polițiști pe raza municipiului Târgu Jiu. Aceasta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu

O adolescentă, de16 ani, din comuna gorjeană Bălești, este căutată de poliție, după ce a dispărut de acasă. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați ieri de către un bărbat, de 48 ani, din comuna  Băleşti, cu privire la  faptul că în cursul zilei de ieri, fiica sa minoră Dezrobitu Florentina, de 16 ani, din aceeaşi localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente :  înălţime aproximativ 1.60 m, greutate 45 kg., păr șaten prins coc, ochii căprui, faţa ovală, ten închis, constituție atletică. La plecare era îmbrăcată cu pantaloni din material stofă de culoare negru, geacă culoare neagră, iar în picioare purta încălțăminte pantof sport de culoare albă. Minora a fost pusă în urmărire la nivel naţional, iar persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate sa sune la numărul unic de urgență 112, sau sa se adreseze celei mai apropiate unități de politie.

Minora a fost identificată de polițiști pe raza municipiului Târgu Jiu. Aceasta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu

ȘTIRI VIDEO GdS