9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjÎngrijitoarea de la Grădinița din Leurda a împlinit 84 de ani!

Îngrijitoarea de la Grădinița din Leurda a împlinit 84 de ani!

Sofia Chițoran, bătrâna care lucrează ca îngrijitoare la Grădinița din Leurda, Gorj, a împlinit marți 84 de ani.

Micuții, educatoarea și primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, i-au urat femeii de serviciu „La mulți ani!“ și i-au oferit un tort și flori. „A fost o surpriză pentru tanti Sofia. La 8 fără ceva, când am ajuns în unitate, era domnul primar acolo și a primit din partea dânsului un tort, bomboane, suc. Tanti Sofia a fost foarte încântată pentru că nu a mai primit până acum tort la grădiniță. L-a împărțit cu copiii. Ea spune că se simte din ce în ce mai tânără. Chiar dacă are 84 de ani se simte bine în mijlocul copiilor și nu își dă seama că îmbătrânește“, a spus Marcela Udrea, educatoare la Grădinița din Leurda, orașul Motru.

Un exemplu pentru comunitate

Primarul Gigel Jianu a declarat că a dorit să îi facă această surpriză bătrânei pentru că este un exemplu pentru întreaga comunitate. „A fost o surpriză pentru doamna Sofia. Nu se aștepta. I-am urat numai de bine, putere de muncă și să fie alături de noi cât de mulți ani va putea. Era la grădiniță, ca în fiecare zi. Și duminica se duce la școală și pregătește clasa. A fost bine primită și de copii. I-au dat flori și i-au cântat „La mulți ani!“ și a fost un moment impresionant“, a declarat Gigel Jianu, primarul din Motru.

Primarul din Motru, Gigel Jianu, alături de bătrână

Sofia Chițoran iubește copiii și a fost la un pas să rămână fără locul de muncă de la Grădința din Leurda. La un moment dat fusese luată decizia ca femeia să fie trimisă acasă, însă Inspectoratul Școlar Județean Gorj a revenit asupra deciziei și bătrâna a fost reîncadrată la grădiniță cu un program redus de lucru. Sofia Chițoran face curățenie, pregătește sala de clasă, iar iarna face și focul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS