11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSe lucrează la asfaltarea DN 67 D Târgu Jiu – Tismana

Se lucrează la asfaltarea DN 67 D Târgu Jiu – Tismana

Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu continuă lucrările de asfaltare la DN 67 D între municipiul Târgu Jiu și orașul Tismana. Asfaltarea a trecut de comuna Lelești. Potrivit reprezentanților Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu, ritmul de asfaltare este în funcție de zonă, între 700 de metri și 1 kilometru pe sens în fiecare zi.

Se va continua cu asfaltarea până în comuna Peștișani și se dorește ca, în funcție de starea vremii, să se ajungă și la Tismana. „Se continuă la asfaltarea DN 67 D până la Tismana. Noi vrem să ajungem la Tismana, dar dacă vremea ne lasă să facem acest lucru. Este un drum național important pentru județul Gorj, în special din punct de vedere turistic și nu numai. Este o șosea intens circulată și este nevoie de reparații la carosabil.

Se toarnă un strat nou de asfalt și practic întreaga suprafață va arăta altfel. Am dori ca vremea să rămână în continuare bună și să putem să asfaltăm cât mai mult din DN 67 D pentru a intra cu el asfaltat în iarnă. Va fi mai ușor de deszăpezit și se va circula mult mai bine. În primăvară nu va mai fi nevoie de mari lucrări de întreținere, dacă se va reuși asfaltarea până la sosirea iernii“, a spus Cristi Tudor, inginer în cadrul Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS