9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPatru șoferi, prinși conducând sub influența alcoolului

Patru șoferi, prinși conducând sub influența alcoolului

Patru şoferi au fost prinşi în weekend prinşi conducând sub influenţa alcoolului pe şosele din Gorj. În toate cele patru cazuri au fost întocmite dosare penale pentru svârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Un bărbat, de 61 de ani, din Bumbești-Jiu, a fost identificat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 Tetila – Curtișoara, având o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

Poliţişti din Țicleni au identificat în trafic, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Odobeşti, judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 675, având o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

Poliţişti din Târgu Cărbunești au depistat ieri în trafic, un bărbat, de 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirilor. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Stoina au depistat în trafic, un tânăr, de 26 de ani, din orașul Bumbești Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 605 B Stejari. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS