Acasă Local Gorj Gorj/ Un tată a fost reținut, după ce și-a amenințat fiul cu...

Gorj/ Un tată a fost reținut, după ce și-a amenințat fiul cu bătaia

-

Un bărbat, de 64 de ani, din comuna gorjeană Turburea, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectarea măsurilor impuse printr-un ordin de protecţie provizoriu a fostreținut duminică de polițiști.

Din cercetările efectuate de IPJ Gorj, a reieșit faptul că bărbatul, în cursul aceleiaşi zile, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra fiului său, de 35 de ani, din aceeaşi localitate. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Totodată poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat prin care s-a dispus să păstreze o distanţă de 50 metri faţă de fiul său şi de locuinţa acestuia.

Bărbatul a luat la cunoștință despre prevederile ordinului de protecție provizoriu emis de poliţişti, însă acesta s-a întors acasă și a pătruns în imobil, fiind identificat de poliţişti în curtea locuinţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...