22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFemeie amendată după ce a incendiat deșeuri în gospodărie pentru a obține cupru

Femeie amendată după ce a incendiat deșeuri în gospodărie pentru a obține cupru

Sute de locuitori din cartierul Meteor, din municipiul Târgu Jiu, au avut de suferit luni din cauza fumului dens și toxic provenit de la depozitele ilegale de metale din zonă. Localnicii au sunat la poliție, după ce s-au trezit în case cu fum negru și înecăcios. Autoritățile au sosit la fața locului și au depistat că fumul provenea din gospodăria unei femei de etnie romă care incendiase deșeuri. Este vorba de mai multe calburi și alte materiale. Poliția Locală și angajații Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au stabilit că femeia ardea cabluri pentru a recupera cuprul acestora. Polițiștii locali au aplicat o amendă de 500 de lei. Urmează ca și celelalte instituții să stabilească sancțiunile care se impun.

„Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de faptul că într-o gospodărie din Aleea Merilor ard deșeuri. În urma verificărilor persoana în cauză a fost identificată și sancționată cu amendă de 500 de lei“, a spus Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu.
În zona cartierului Meteor din Târgu Jiu sunt mai multe persoane care se ocupă cu astfel de activități. Fumul ar conține oxizi de cupru și alte elemente dăunătoare sănătății.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS