Acasă Local Gorj Primăria anunță că unitățile de învățământ sunt pregătite să îi primească pe...

Primăria anunță că unitățile de învățământ sunt pregătite să îi primească pe elevi

-

Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță că unitățile de învățământ de pe raza orașului vor fi pregătite să înceapă noul an școlar. Chiar dacă în unele cazuri au rămas de finalizat anumite lucrări, acestea nu vor afecta calitatea actului educațional și nici funcționarea optimă a unităților de învățământ respective, potrivit unui comunicat al Primăriei Târgu Jiu.

La Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae“ se vor desfășura cursuri în clădirea ce a fost recent extinsă. Unitatea a fost dotată cu mobilier nou, de calitate și este pregătită ca în data de 9 septembrie să primească elevii. În acest caz se vor mai desfășura unele lucrări în exteriorul clădirii, la sfârșitul săptămânii, în așa fel încât cursurile să nu fie afectate.

La Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu“, lucrările de extindere nu vor afecta desfășurarea cursurilor, fiind vorba de spații separate de clasele în care unitatea își desfășoară activitatea.

La Liceul Teologic „Sfântul Nicodim“, baza sportivă a fost finalizată în urmă cu șase luni, iar lucrările la internat nu vor începe în acest an. În ceea ce privește Colegiul Tehnic „Henri Coandă“ și Colegiul Auto „Traian Vuia“, lucrările la atelier și internat sunt în curs de finalizare.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.