Acasă Actualitate Lucrările de pe Defileul Jiului au fost finalizate și a fost semnată...

Lucrările de pe Defileul Jiului au fost finalizate și a fost semnată recepția

-

Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu anunță că a fost semnată recepția la terminarea lucrărilor pe DN 66, tronsonul cuprins între Bumbesti-Jiu și Petroșani. Potrivit Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu, urmează o perioadă de 2 ani de monitorizare a lucrărilor, perioada de garanție, până la semnarea recepției finale. În timpul procesului de reabilitare au fost executate 135 de podețe pentru scurgerea apelor, 8 poduri au fost reabilitate și un pod a fost construit de nou. Pe toată lungimea au fost montați parapeţi de tip New Jersey sau de metal și pe versant în zonele cu risc de cadere a pietrelor s-au montat plase de siguranță și bariere de protecție.

A fost turnat covor asfaltic nou pe care a fost executat marcaj rutier termoplast, iar în zonele de curbe marcajul este rezonator. În zona dalelor de beton a fost folosită o tehnologie nouă de armare cu plasă de oțel. În cadrul unui alt contract va fi construită o parcare nouă în zona Mănăstirii Lainici și un nou pod în Defileul Jiu, în zona unde sunt restricții de tonaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...