Acasă Local Gorj Trei gorjeni, cercetaţi pentru lovire, distrugere și furt calificat

Trei gorjeni, cercetaţi pentru lovire, distrugere și furt calificat

-

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Orașului Rovinari au fost sesizaţi, ieri, prin apelul 112 că un angajat din cadrul E.M. Roșia, de 44 de ani, din Fărcășești, ar fi surprins 3 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, din Rovinari, respectiv Fărcășești, care ar fi transportat într-un atelaj hipo traverse metalice, iar când ar fi încercat să-i oprească, aceștia ar fi devenit violenți, lovindu-l cu un corp dur în zona capului și a corpului.
Totodată, bărbații ar fi lovit cu huluba atelajului partea stânga spate a unui autoturism, producând avarierea ușoară a acestuia.
Persoanele au abandonat pe partea carosabilă a DJ 674 B cele 4 traverse metalice, în lungime de aproximativ 6 metri, care ar fi fost sustrase din zona unei benzi transportoare din cariera E.M. Roșia și au părăsit locul faptei.
La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care a transportat persoana vătămată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere și furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...