Acasă Local Gorj Trei gorjeni, cercetaţi pentru lovire, distrugere și furt calificat

Trei gorjeni, cercetaţi pentru lovire, distrugere și furt calificat

-

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Orașului Rovinari au fost sesizaţi, ieri, prin apelul 112 că un angajat din cadrul E.M. Roșia, de 44 de ani, din Fărcășești, ar fi surprins 3 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, din Rovinari, respectiv Fărcășești, care ar fi transportat într-un atelaj hipo traverse metalice, iar când ar fi încercat să-i oprească, aceștia ar fi devenit violenți, lovindu-l cu un corp dur în zona capului și a corpului.
Totodată, bărbații ar fi lovit cu huluba atelajului partea stânga spate a unui autoturism, producând avarierea ușoară a acestuia.
Persoanele au abandonat pe partea carosabilă a DJ 674 B cele 4 traverse metalice, în lungime de aproximativ 6 metri, care ar fi fost sustrase din zona unei benzi transportoare din cariera E.M. Roșia și au părăsit locul faptei.
La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care a transportat persoana vătămată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere și furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

9% dintre participanţii la bursă, selectaţi pentru angajare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat astăzi, 18 octombrie 2019, Bursa Locurilor  de  Muncă pentru absolvenţi, eveniment care...

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.