18.5 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Trei gorjeni, cercetaţi pentru lovire, distrugere și furt calificat

Trei gorjeni, cercetaţi pentru lovire, distrugere și furt calificat

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Orașului Rovinari au fost sesizaţi, ieri, prin apelul 112 că un angajat din cadrul E.M. Roșia, de 44 de ani, din Fărcășești, ar fi surprins 3 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, din Rovinari, respectiv Fărcășești, care ar fi transportat într-un atelaj hipo traverse metalice, iar când ar fi încercat să-i oprească, aceștia ar fi devenit violenți, lovindu-l cu un corp dur în zona capului și a corpului.
Totodată, bărbații ar fi lovit cu huluba atelajului partea stânga spate a unui autoturism, producând avarierea ușoară a acestuia.
Persoanele au abandonat pe partea carosabilă a DJ 674 B cele 4 traverse metalice, în lungime de aproximativ 6 metri, care ar fi fost sustrase din zona unei benzi transportoare din cariera E.M. Roșia și au părăsit locul faptei.
La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care a transportat persoana vătămată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere și furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Cluburile din Premier League au votat reluarea antrenamentelor colective

Cluburile din Premier League au votat, astăzi, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători. Este un nou pas important...