20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Bărbat reţinut pentru agresarea a doi tineri

Gorj: Bărbat reţinut pentru agresarea a doi tineri

-

Un tânăr, de 22 de ani, din Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are acest drept suspendat a fost reţinut joi de poliţişti. Suspectul, la data de 19 decembrie, în timp ce se afla într-o stație de alimentare cu carburant, de pe strada Calea București, din localitate, ar fi exercitat acte de violenţă asupra a doi tineri, ambii de 24 de ani, din orașul Târgu Cărbunești respectiv comuna Berlești, provocându-le leziuni minore. De asemenea, tânărul a continuat să-i amenințe pe cei doi tineri, cu acte de violență, după care a plecat de la fața locului, cu un autoturism. Suspectul, de 22 de ani, a fost identificat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu, din Târgu Jiu, ocazie cu care s-a procedat la controlul corporal al acestuia, fiind găsit în buzunarul pantalonilor, un cuțit cu lama tăietoare de aproximativ nouă centimetri. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constat că acesta are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendată din luna august. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.