20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Adolescent anchetat după ce a furat o boxă portabilă

Gorj: Adolescent anchetat după ce a furat o boxă portabilă

-

Un tânăr de 16 ani, din comuna gorjeană Văgiuleşti, este anchetat după ce a sustras o boxă portabilă dintr-un magazin din Motru. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizați joi cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar sustrage bunuri, dintr-un magazin, de pe raza localității. „Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un tânăr, de 16 ani, din comuna Văgiulești, și-ar fi însușit, fără drept, o boxă audio portabilă, pe care ar fi ascuns-o sub hainele pe care le purta, trecând cu aceasta de zona caselor de marcat, fără a o achita. Bunul sustras, în valoare de 100 lei, a fost recuperat de polițiști și predat reprezentanților societății păgubite. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.