8.5 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, promovată în Republica Moldova

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, promovată în Republica Moldova

-

Universitatea „Constantin Brâncuşi”(UCB) din Târgu Jiu a organizat, în perioada 27–29 octombrie 2018, o acțiune de promovare a ofertei educaționale în Republica Moldova. Au fost vizitate cu această ocazie: Liceul Teoretic „Petru Rareș”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” și Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu din Chișinău. Scopul vizitei a fost acela de promovare a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu peste hotare și a ofertei sale educaționale, consolidarea imaginii acesteia pe plan internațional și, în același timp, atragerea tinerilor din Republica Moldova la UCB Târgu Jiu. Campania de promovare s-a desfășurat în cadrul proiectului „Etnici români la UCB – Școala Internațională de Vară Constantin Brâncuși 2018”, proiect cofinanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. Delegația Universității a fost condusă de prof. univ. dr. Liviu-Marius Cîrțînă- prorector al UCB Târgu Jiu. În anul universitar 2018-2019 învață la UCB un număr de 55 studenți din Republica Moldova și 11 studenți din Republica Serbia. Conducerea Universității are în vedere în această toamnă, de asemenea, organizarea unor astfel de campanii de promovare și în cadrul unor licee și școli din Valea Timocului.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.