Acasă Local Gorj Festivalul Toamnei la Centrul Multifuncțional Craiova

Festivalul Toamnei la Centrul Multifuncțional Craiova

-

Centrul Multifuncțional Craiova organizează în colaborare cu Primăria Municipiului Craiova, în perioada 20 – 21 octombrie, Festivalul Toamnei, ediția a-II-a.
Pe esplanada Centrului Multifuncțional Craiova se vor regăsi flori, produse tradiționale agro-alimentare, dulciuri, băuturi autohtone, obiecte de artizanat și ceramică, confectii și blănărie, produse naturiste, porturi tradiționale. Momentele artistice vor fi susținute de Ansamblurile Folclorice: “Maria Tănase” Craiova, „Ion Șerban” din Ișalnița, „Alunelul” din Pielesti, „ Bratovoești”, „Doina Mischiului” și de Palatul Copiilor din Craiova, trupa K.O.P. Dance School Craiova, Bianca Dumitru, Alexandra Pănescu, Monica Tugulea, Trupa de dans „Dance Beat”. De asemenea, Teatrul pentru Copii si Tineret Colibri Craiova a pregătit pentru copii un atelier de creație intitulat „Cine sunt eu!”, coordonat de actrita Geo Dinescu.
Program artistic Festivalul Toamnei:
Sâmbătă 20 octombrie 2018:
11:00 – 12:00 – Ansamblul Folcloric „Bratovoeşti”, Ansamblul Folcloric „Doina Mischiului”,
12:00 – 12:30 – K.O.P Dance School- street dance, profesor Oana Paciurea,
12:30 – 13:30 – Ansamblul Folcloric „ Alunelul” Pieleşti,
14:00 – 15:00 – Bianca Dumitru, Alexandra Pănescu, Monica Cătălina Ţugulea – muzica uşoară,
Duminica 21 octombrie 2018:
10:00 – 11:00 – Palatul Copiilor Craiova,
11:00 – 12:00 – Ansamblul Folcloric „Ion Şerban” Işalniţa,
12:00 – 13:00 – Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” Craiova
13:00 – 14: 00 – Trupa de dans „Dance Beat”.
Intrarea este liberă.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.