Acasă Local Gorj Gorj: Două angajate ale Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu au ajuns la...

Gorj: Două angajate ale Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu au ajuns la spital, după un conflict cu directorul Rotaru

-

Două salariate ale Direcţiei Publice de Patrimoniu, din cadrul Primăriei Târgu Jiu, au ajuns vineri la Unitatea Primiri Urgenţe, din Spitalul Judeţean, după ce au fost agresate verbal de către directorul Marian Rotaru. Acesta din urmă a venit foarte nervos la serviciu de dimineaţă şi s-a certat cu cele două salariate. Este vorba de femeia de serviciu care i-a făcut pedichiura în birou şi de jurista instituţiei. Rotaru a fost cel mai probabil nemulţumit că femeia de serviciu a recunoscut că a fost pusă să îi taie unghiile şi nu să îi lege piciorul cu o faşă, aşa cum a pretins Marian Rotaru.
Subalterna directorului Direcţiei Publice de Patrimoniu a anunţat că va spune numai adevărul în acest caz, chiar dacă va fi dată afară. Nervii directorului s-au revărsat şi asupra juristei. Celor două femei li s-a făcut rău şi au primit îngrijiri la UPU. Directorul Marian Rotaru va intra în atenţia unei comisii de disciplină pentru că şi-a pus subalterna să îi facă pedichiura. Şeful Direcţiei de Patrimoniu este revoltat că întreaga poveste a devenit publică, iar femeia de serviciu a confirmat imaginile prin declaraţii. Rotaru a fost
fotografiat în birouldin instituţie, cu un picior într-un lighean şi cu altul în poala femeii de serviciu, care pe vremuri a lucrat şi ca pedichiuristă.

ȘTIRI VIDEO GdS