Bărbatul, de 30 de ani, căutat de pompieri în lacul de acumulare de la Tismana, ar fi lăsat un bilet de adio mamei sale în care spune că se va sinucide. Potrivit poliţiei gorjene, tânărul este anchetat pentru furtul unor produse dintr-un magazin din Pocruia şi a fost pus sub control judiciar. În bilet, bărbatul ar fi scris că preferă să moară decât să ajungă după gratii. Pompierii goorjeni au început de ieri căutările tânărului, existnd suspiciunea că s-ar fi aruncat în lacul din Tismana. Totodată, poliţia l-a dat în urmărire naţională pe cel dispărut fără urmă.

„Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de o femeie de 62 de ani, din comuna Peștișani, cu privire la faptul că fiul său, Albişor Florin, de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,60 m., păr negru drept, lung, ochi căprui, ten măsliniu. În acest moment polițiștii efectuează verificări pe raza localității de domiciliu, precum și în zona unui lac din apropiere, împreună cu lucrători din cadrul ISU.Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112”, a declarat Andrei lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.