3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Anchetă la Şcoala din Roşia de Amaradia, pentru acuzaţii de hărţuire sexuală

Gorj: Anchetă la Şcoala din Roşia de Amaradia, pentru acuzaţii de hărţuire sexuală

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a început astăzi o anchetă la Şcoala din Roşia de Amaradia, pentru acuzaţii de hărţuire sexuală. Vizat este secretarul şcolii, care au fi făcut avansuri mai multor femei. Una dintre acestea nu a mai rezistat şi a depus o plângere la poliţie. A fost deschis un dosar penal pentru hărţuire sexuală: „Secretarul de la şcoală se pare că are apucături neortodoxe şi mizează pe funcţie, să obţină anumite lucruri. La solicitarea unor doamne de sex feminin de la şcolile arondate sau legate de alte speţe, trebuia să elibereze anumite documente; ar fi solicitat avantaje sexuale la eliberarea de docummente. Una din doamne a făcut sesizare la poliţie.
Ar fi chemat-o la etaj, în arhivă, să caute împreună documentul. Femeia spune că secretarul ar fi închis uşa şi ar fi încercat… Ar fi alergat după ea, după ce şi-a dat jos pantalonii, spune femeia. L-a minţit că trebuie să se spele, că o să se întâlnească ulterior. A păţit-o altă soră a dumneaei şi altă femeie.
Anul acesta, în septembrie s-a întâmplat. Mai are probleme de altă natură cu nişte vecini. Am primit plângeri la primărie. Cu hărţuirea a mai fost reclamat şi la Inspectoratul Şcolar, da rnu ştiu să se fi luat măsuri. Vedem acum ce face poliţia, după ce s-a deschis dosarul penal. Am mai primit telefoane şi de la alte persoane care au început să povestească”, a declarat Liviu Cotojman, primarul din Roşia de Amaradia. Secretarul Şcolii din Roşia de Amaradia a respins acuzaţiile care îi sunt aduse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS