20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Pompierii, chemaţi să scoată mai mulţi căţei blocaţi într-un subsol (VIDEO)

Gorj: Pompierii, chemaţi să scoată mai mulţi căţei blocaţi într-un subsol (VIDEO)

-


Pompierii gorjeni intervin la această oră pe strada Unirii, din Târgu Jiu, la subsolul unui bloc, în care se află blocaţi mai mulţi căţei. În zonă s-a aflat şi o căţea care a fost tranchilizată pentru că se manifesta violent. Animalele vor fi transportate la un adăpost din municipiu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.