10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCraiova: Un gorjean a fost depistat în timp ce rula cu 103 km/oră pe Calea Severinului

Craiova: Un gorjean a fost depistat în timp ce rula cu 103 km/oră pe Calea Severinului

Un tânăr, de 22 de ani, din Târgu Jiu (Gorj) a fost depistat, duminică, de poliţiştii rutieri, în timp ce conducea pe Calea Severinului din Craiova cu viteza de 103 km/h. Acesta a fost filmat şi înregistrat cu aparatul radar.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor art. 102 alin. 3 lit e )din O.U.G. nr. 195/2002 şi ca măsură complementara i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 zile.
Duminică, efectivele Biroului Rutier Craiova  au organizat și executat o acţiune pentru prevenirea și combaterea excesului de viteza pe drumurile publice din Craiova. Oamenii legii au aplicat 40 de sancțiuni, din care 18 pentru viteză excesivă , 22 pentru comiterea unor alte alte abateri rutiere. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 12.035 lei. De asemena , în 5 dintre cazuri au fost reținute  și  permisele de conducere. Cauzele fiind depăsirea vitezei legal admise cu mai mult de 50km/h – 4, iar pentru alte abateri – 1. De asemenea, au fost retrase 2  certificate înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS