9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjScandal: Şeful DRDP Craiova şi primarul din Târgu Jiu se ceartă pe varianta ocolitoare

Scandal: Şeful DRDP Craiova şi primarul din Târgu Jiu se ceartă pe varianta ocolitoare


Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova se ceartă pe modul în care este realizată varianta ocolitoare a oraşului Târgu Jiu. În timp ce ce Bratu îi reproşează edilului lipsa de colaborare pentru întocmirea unor documentaţii, respectiv a unor planuri parcelare, Marcel Romanescu susţine că atacurile la adresa sa sunt nejustificate. Mai mult decât atât, primarul din Târgu Jiu a precizat că s-a întâlnit de mai multe ori cu Bogdan Bratu pentru a găsi soluţii la problemele pe care le întâmpinăconstructorii variantei ocolitoare. La rândul său, directorul DRDP Craiova respinge afirmaţiile edilului şi susţine că nu s-a întâlnit niciodată cu Marcel Romanescu.

Romanescu se simte atacat

Edilul Romanescu se vede ţinta nejustificată a stacurilor lansate de Bogdan Bratu, care a lăsat să se înţeleagă faptu că lucrările ar putea fi sistate, din cauza lipsei de cooperare a Primăriei Târgu Jiu. Lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu lungă de 21 de kilometri trebuiau să fie gata anul trecut, dar sunt întârziate. „În ultimul timp văd foarte multe atacuri care se îndreaptă spre mine. Nu am cum să fiu vinovat de această situație, având în vedere faptul că eu mă aflu la conducerea primăriei de doar câteva luni. Nu se încearcă altceva decât găsirea unui țap ispășitor pentru că firma constructoare a întârziat deja lucrările cu aproape un an. Am avut mai multe runde de întâlniri pe această temă cu reprezentanții firmei constructoare, dar și cu cei ai Drumurilor Naționale. În momentul de față, angajații Primăriei lucrează la planurile parcelare care trebuie puse la dispoziția constructorului”, a declarat primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Bratu neagă acuzaţiile

Liberalii gorjeni au reacționat și ei după acuzațiile făcute de Bogdan Bratu, șeful Direcției Regionale de Drumuri Craiova și au cerut, într-un comunicat, demisia acestuia. „Nu înțeleg rostul acelui comunicat pentru că eu nu am nici o treabă cu PNL sau PSD. Aici este vorba doar despre administrație. Eu atât am vrut să spun că nu am fost niciodată contactat de domnul primar de Târgu Jiu. Dânsul spune că mă cunoaște și că s-a întâlnit cu mine de câteva ori. Nu este adevărat! Nu s-a întâlnit absolut niciodată cu mine. E nu îl cunosc pe acest om. M-a deranjat că a spus că merge pe șantiere, că s-a întâlnit cu mine pe la nu știu ce birou . Exclus. Nu m-am întâlnit cu noul primar de Târgu Jiu și nici nu știam de la ce partid este domnul primar. Nu mă interesează de unde este primarul, președintele Consiliului Județean. Pe mine mă interesează să construiesc”, a declarat Bogdan Bratu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS