Acasă Local Gorj Gorj: Târg de produse apicole

Gorj: Târg de produse apicole

-

Municipiul Târgu Jiu va fi la începutul anului viitor gazda unui târg de produse apicole. Evenimentul este organizat de către Stupina Bia, în parteneriat cu asociaţii locale ale apicultorilor şi autorităţile locale, un târg apicol cu premii, concursuri şi dezbateri. „Târgul apicol se află la cea de-a III-a ediţie şi va reuni cei mai reprezentativi expozanţi din toată ţara de echipamente şi utilaje apicole, inventar apicol, inventar apicol, stupi, rame, faguri şi produse apicole. Târgul Apicol de la Târgu Jiu va avea loc în perioada 6-7 februarie, în Piaţa Prefecturii din centrul oraşului. Scopul declarat al acestor evenimente este facilitarea întâlnirii cererii cu oferta, dar la fel de importanta este şi informarea şi promovarea acestei îndeletniciri cum este apicultura, precum şi promovarea consumului de produse apicole în rândul populaţiei”, potrivit unui comunicat de presă.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.