20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Un bărbat, de negăsit, după ce a căzut în râul Jiu

Gorj: Un bărbat, de negăsit, după ce a căzut în râul Jiu

-

Pompierii din Gorj au reluat în această dimineaţă căutările, după ce un bărbat ar fi căzut în apele Jiului şi este de negăsit. Ploile abundente din ultimele ore fac misiunea de căutare şi mai grea. Rudele şi-au pierdut deja speranţa că îl vor mai găsi în viaţă.

Bărbatul de 56 de ani este de negăsit. A plecat vineri seara, împreună cu un vecin, să pescuiască pe Jiu. La un moment dat, prietenul victimei a renunţat să mai stea în frig şi a plecat acasă.

Pentru că nu s-a întors acasă, rudele au intrat în alertă. Au mers pe malul râului, dar ceea ce au găsit acolo le-a făcut să-şi piardă speranţa că bărbatul ar mai fi în viaţă. „Se văd urme pe mal şi cred că a avut cizme în picioare. Dacă a luat apă în cizme nu a mai putut să se salveze, fiind singur„, a declarat un pompier.

Nu a mai ajuns acasă. S-a înecat, a alunecat, s-a zbătut până nu a mai putut, a intrat în şoc hipotermic şi a decedat. Nu se ştie unde e. Pompierii îl caută„, a declarat un localnic.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.