8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTraficanţi de droguri reţinuţi

Traficanţi de droguri reţinuţi

Patru persoane au fost reţinute după mai multe percheziţii în Gorj, Olt, Vâlcea si Sibiu. Descinderile au vizat destructurarea unui grup infracţional, specializat în infracţiuni de trafic de droguri de risc.
În cauză există suspiciunea că, începând cu luna ianuarie 2015, membrii grupării au achiziţionat cantităţi importante de medicamente ce au în componenţă substanţe cu conţinut stupefiant, acestea fiind procurate de la diferiţi distribuitori de medicamente, precum şi din farmacii, de pe raza judeţelor Sibiu, Alba, Hunedoara şi Vâlcea.
De asemenea, membrii grupării procurau medicamente şi din diferite fabrici de medicamente situate pe raza judeţelor Cluj şi Iaşi.
Ulterior, cu sprijinul altor membri ai grupării, medicamentele ascunse în autoturisme şi autoutilitare, special compartimentate, erau scoase din ţară, cu destinaţia finală Norvegia şi Suedia. Comprimatele erau comercializate, de alţi membri ai grupării, pe teritoriile Suediei şi Norvegiei, în scopul folosirii ca droguri în combinaţie cu alte substanţe, cu preţuri cuprinse între 1 – 3 Euro/ comprimat. Cele patru persoane reţinute au fost prezentate în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS