10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Conflict de la un loc de parcare. Două persoane, agresate

Craiova: Conflict de la un loc de parcare. Două persoane, agresate

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au identificat, în această dimineaţă, un bărbat de 48 de ani şi 3 tineri, cu vârste între 17 şi 22 de ani, toţi din municipiu, bănuiţi că ar fi agresat fizic, în cursul zilei trecute, două persoane. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii au fost sesizați, aseară, prin apel 112 de o tânără, de 21 ani, din Craiova, că, în parcarea unui centru comercial din localitate, două persoane, un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, au fost agresate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele cercetări au stabilit faptul că, în parcarea unui centru comercial din Craiova, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani, din localitate, ar fi fost agresați de 4 persoane, care ulterior comiterii faptei, ar fi părăsit fața locului într-un autoturism, plecând într-o direcție necunoscută.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Polițiștii fac cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS