-0.1 C
Craiova
joi, 9 decembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Arestați după ce au luat cu forța de pe stradă o tânără

Dolj: Arestați după ce au luat cu forța de pe stradă o tânără

Polițiști din cadrul Secției 1 Melinești au reținut, ieri, pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani și un tânăr de 22 de ani, ambii din comuna Drăgănești, județul Olt, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

Pe 9 august, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost luată cu forța de pe stradă.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, care din primele verificări au stabilit faptul că persoana în cauză este o tânără de 28 de ani, din comuna Șimnicu de Sus, care în timp ce se afla pe stradă ar fi fost împinsă într-un autoturism, care ulterior și-a continuat deplasarea într-o direcție necunoscută.

În urma activităților complexe desfășurate de polițiști, cu sprijinul unor poliţişti din cadrul IPJ Olt, tânăra în cauză a fost localizată pe raza municipiului Slatina, împreună cu un bărbat de 31 de ani și un tânăr de 22 de ani.

Lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul de 31 de ani, din comuna Drăgănești, județul Olt, este soţul femeii în cauză, iar în seara zilei de 9 august, acesta împreună cu un tânăr de 22 de ani, din Drăgăneşti Olt, s-ar fi deplasat cu un autoturism condus de cel din urmă pe raza comunei Șimnicu de Sus, de unde ar fi luat-o, împotriva voinței sale, pe tânăra în cauză, ulterior deplasându-se în Slatina.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul de 31 de ani și tânărul de 22 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Cei în cauză au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Laura Kovesi, în topul anual al publicației Politico

Topul anual al publicației Politico include 28 de lideri...

ȘTIRI GdS