13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetat după ce a amenințat o tânără cu un pistol de jucărie

Dolj: Cercetat după ce a amenințat o tânără cu un pistol de jucărie

Poliţişti din cadrul Secției 13 Rurală Segarcea au fost sesizaţi, ieri, că o tânără de 21 de ani a fost amenințată cu un pistol.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care au stabilit faptul că în cursul zilei de ieri, tânăra în cauză, în timp ce se afla pe raza comunei Calopăr ar fi fost amenințată cu un obiect ce pare a fi un pistol de către concubinul acesteia, un tânăr de 25 de ani, din comuna Castranova, care ulterior a părăsit zona respectivă la volanul unui autoturism.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare şi au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile faţă de tânărul de 25 de ani.

Totodată, poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice în vederea depistării autovehiculului în cauză şi identificării tânărului bănuit de comiterea faptei, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

Astfel, tânărul a fost depistat de poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Leu şi Castranova în trafic, la volanul autoturismului indicat de persoana vătămată.

În urma efectuării controlului autovehiculului a fost găsit un pistol de jucărie, din plastic.

Pistolul a fost ridicat în vederea continuarii cercetărilor.

Cercetările sunt continuate în această cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS