14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Nou serviciu de evidenţă a persoanelor la Valea Stanciului

Dolj: Nou serviciu de evidenţă a persoanelor la Valea Stanciului

Un nou serviciu de evidenţă a persoanelor va funcționa de vineri, de la ora 11.00, în comuna doljeană Valea Stanciului. din judeţul Dolj unde cetăţenii pot obţine acte de identitate

Cetățenii din această comună vor avea posibilitatea să depună cereri și să obțină acte de identitate, la/de la sediul acestui serviciu situat în satul Valea Stanciului, str.Arhitect Cezar Lăzărescu nr.42, în vecinătatea Primăriei Valea Stanciului.

Programul de lucru cu publicul va fi zilnic, între orele 08.00-16,00, excepție făcând ziua de marți când programul de funcţionare este prelungit până la orele 18,30.

Termenul de eliberare al cărților de identitate este de maxim 7 zile de la data depunerii cererii iar în cazul cererilor de cărți de identitate provizorii și de stabilire a reședinței, acestea se vor soluționa pe loc, dacă nu sunt necesare verificări pentru confirmarea identității sau pentru certificarea adresei de reședință.

Pentru situaţii deosebite care necesită eliberarea în regim de urgență a documentelor de identitate, persoanele interesate se pot adresa Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj, cu sediul în mun.Craiova, str.Vulturi nr.9, jud.Dolj, instituţie care are deschise 2 ghişee de lucru cu publicul în Centrul comercial Auchan Craioviţa şi care funcţionează zilnic(de luni până vineri) în intervalul orar 8,30-15,30 cu excepţia zilei de joi când programul este prelungit până la orele 19,30.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate la S.P.C.L.E.P.Valea Stanciului – tel/fax:0251319804 sau la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj – e-mail [email protected], tel: 0351437039, fax:0251421624.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS