16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii se pot vaccina la Centru de vaccinare de la Ford

Craiovenii se pot vaccina la Centru de vaccinare de la Ford

Ford România, în parteneriat cu Primăria Craiova și organizația non-profit Rotary Craiova Probitas, a deschis un centru public de vaccinare anti Covid-19 pentru comunitatea din Craiova.

Acest centru a fost autorizat de către Direcția de Sănătate Publică Dolj, cu avizul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea, cu sprijinul Ministerului Sănătății și Prefecturii Dolj.

Centrul Comunitar Ford de Vaccinare anti Covid-19 este rezultatul unei investiții de $150.000 a Ford Motor Company Fund, în colaborare cu partenerul său internațional GlobalGiving. Finanțarea este acordată către organizația medicală non-profit Probitas Rotary Craiova, care gestionează centrul și administrează procesul de vaccinare.
Centrul este situat în incinta fabricii Ford Craiova, lângă poarta 3 și este deschis de luni până duminică, de la 8.00 la 20.00.
Centrul va sta la dispoziția persoanelor interesate pentru o perioadă de aproximativ 6 luni.

Vaccinul utilizat în centrul de vaccinare Ford este Cominarty, produs de compania farmaceutică Pfizer-Biontech, iar vaccinarea se poate face cu programare pe platforma națională (https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ ) sau la fața locului. Orice persoană vaccinată deja cu prima doză Pfizer într-un alt centru, poate primi a doua doză Pfizer în centrul de vaccinare Ford și poate obține certificatul de vaccinare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS