5.8 C
Craiova
sâmbătă, 31 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Scandal într- sală de jocuri din Craiova

Scandal într- sală de jocuri din Craiova

Polițiștii Secției 4 Craiova au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare după un scandal într-o sală de jocuri.

Polițiști din cadrul Secției 4 Craiova, aflați azi noapte în patrulare pe strada Constantin Brâncuși, au observat 3 persoane care alergau spre Bulevardul Nicolae Titulescu.
Cei în cauză au fost legitimați de polițiști, care au stabilit că aceștia ar fi fost implicați într-un conflict izbuncnit în zona unei săli de jocuri din Craiova.
În urma cercetărilor au fost identificați 6 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 33 de ani, toți din Craiova, care ar fi fost implicați în incident.
Potrivit IPJ Doj, până acum nu au fost reclamate agresiuni fizice, persoanele implicate adresandu-și amenintațări cu acte de violență.
Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în altercație, fiind intocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

S-a constituit noul Consiliu Local Craiova

S-a constituit noul Consiliu Local Craiova.

66 de cazuri noi de Covid-19 în județul Gorj

În județul Gorj au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 66 de noi cazuri de Covid-19. Situația epidemiologică,...

Gorj: Șofer depistat cu o concentrație de 1,41 mg/l...

Un bărbat de 46 de ani, din orașul Novaci, a fost depistat ieri în trafic în timp ce conducea un autoturism, pe...

Dolj: Acțiuni de verificare a respectării măsurilor anti-COVID

Polițiștii doljeni împreună cu celelate forțe de ordine, sub autoritatea instituției prefectului, continuă desfășurarea de acțiuni cu efective mărite pentru verificarea modului...

Gorj: 1.200 de persoane verificate de poliție dacă purtau...

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 17 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat,...

A încetat din viaţă Bogdan Cristian Drăgan, unul dintre...

Bogdan Cristian Drăgan, unul dintre intelectualii de marcă ai Craiovei, a încetat din viaţă pe 29 octombrie, la 64 de ani, după...