-3.4 C
Craiova
joi, 27 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Opt jandarmi şi patru cadre medicale au coronavirus

Dolj: Opt jandarmi şi patru cadre medicale au coronavirus

Prefectura Dolj a anunţat că astăzi la nivelul judeţului sunt înregistrate 401 persoane în carantină. Situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel:

  • 363 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu
  • 401 de persoane se află în carantină
  • 1.805 de persoane au ieșit din carantină
  • 13.020 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu
  • 40 de persoane vindecate
  • 2 decese
  • Opt dintre persoanele diagnosticate cu noul Coronavirus sunt lucrători în cadrul unei unităţi de jandarmi, iar alte patru sunt angajaţi ai unor unităţi medicale din judeţ.

Până în prezent, au fost testate la nivelul județului Dolj 1.403 persoane.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă. În cursul zilei de ieri, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse prin ordonanţele militare în cazul a peste 800 de persoane, fiind totodată controlate 100 de societăţi comerciale. Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine au aplicat peste 250 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 630.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Poliţia franceză a destructurat o reţea care vindea certificate...

Anchetatorii francezi au descoperit o reţea ce ar fi...

ȘTIRI GdS