9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNoi date despre situația epidemiologică din Dolj. Sute de amenzi pentru cei care nu au respectat interdicțiile

Noi date despre situația epidemiologică din Dolj. Sute de amenzi pentru cei care nu au respectat interdicțiile

Noi date despre situația epidemiologică din Dolj. Astăzi, 12.04.2020, la ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 1.953 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 843 de persoane se află în carantină, 883 persoane au ieșit din carantină, iar alte 7.466 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu, a anunțat Prefectura Dolj.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19, a mai precizat sursa citată.

Noi date despre situația epidemiologică din Dolj. Câte amenzi s-au dat

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, în ultimele 48 de ore, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1.600 de persoane, iar aproximativ 300 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 500 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 1.470.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS