12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe declară IPJ Dolj despre cazul celor trei persoane băgate forțat în carantină în Craiova

Ce declară IPJ Dolj despre cazul celor trei persoane băgate forțat în carantină în Craiova

Trei persoane din Dolj, care s-au întors recent din Italia, au fost băgate forțat în carantină într-un centru special amenajat în Craiova. Potrivit autorităților din Dolj, cei trei cetățeni sunt din localitatea Sadova și au ajuns în țară pe cale terestră.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj poliţiştii vor dispune măsurile legale în cazul în care se va constată că sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei fapte de natură infracțională sau contravențională.

Având în vedere informațiile  apărute în spațiul public, referitoare la faptul că 3 persoane, din Sadova, care ar fi sosit din Italia în ultima perioada, ar fi declarat autorităților că s-au aflat în alte regiuni decât cele din care ar fi venit în realitate, va comunicăm următoarele:

La nivelul IPJ Dolj au fost dispuse verificări cu privire la aspectele pe care cele 3 persoane le-ar fi prezentat autorităților.
În cazul în care se va constată că sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei fapte de natură infracțională sau contravențională, polițiștii vor dispune măsurile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS