Acasă Local Dolj Nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor

Nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Craiova au efectuat, ieri, semnal regulamentar de oprire unui autoturism, condus pe bulevardul Decebal. Conducătorul autoturismului a ignorat semnalul efectuat de poliţişti, aşadar s-a procedat la urmărirea acestuia, reuşindu-se blocarea în trafic.
Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani, din Craiova, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, oamenii legii au mai stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredinţat de un bărbat de 63 de ani, din Calafat, care ar fi cunoscut că tânărul nu poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

Olt. Incendiu la o casa din Balș

O locuință a fost distrusă aproape în totalitate din cauza unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă. Incendiul...