17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMaşină izbită în gard, la beţie

Maşină izbită în gard, la beţie

Un bărbat de 40 de ani, din Mîrşani a intrat cu maşina în propriul gard. În urma verificărilor acesta nu deţinea niciun permis de conducere şi avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit primelor informaţii orefite de reprezentanţii IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați, ieri, cu privire la faptul că un autoturism a lovit gardul locuinţei sale, din comuna Mîrşani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 40 de ani, din Mîrşani, care s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat în incidentul rutier.

Poliţiştii doljeni au mai declarat pentru Gazeta de Sud că, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză nu deţine permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS