17.8 C
Craiova
vineri, 5 iunie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Craiova: Crosul „Promenada Inimilor” va avea loc dumincă

Craiova: Crosul „Promenada Inimilor” va avea loc dumincă

Rotary Club Craiova organizează şi în acest an crosul „Promenada Inimilor”. Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, pe 22 septembrie, de la ora 9.00, are loc un cros pe traseul Mc Donald’s – Piaţa Prefecturii. Startul se va da din zona Mc Donald’s.

Întrecerea este deschisa pentru toţi locuitorii Craiovei, participarea fiind pe categorii de vârstă. Craiovenii sunt invitaţi la mişcare. Prin această acţiune se promovează un stil de viaţă sănătos, menit să protejeze sănătatea inimii şi a întregului corp. “Promenada inimii “ (mişcare prin plimbare) va întregi activitatea pentru sănătatea inimilor.
În Piaţa „Mihai Viteazu” din Craiova se vor organiza:

  • Festivităţile de premiere. Câştigătorii vor primi premii consistente de Ia Decathlon şi de la alţi parteneri şi sponsori implicaţi in organizarea acţiunii. Toţi cei prezenţi la cros vor fi răsplătiţi pentru efortul lor. De asemenea absolut toti concurenţii vor primi diplome de participare.
  • „Craiova dansează în stradă” – gimnastică şi recuperare medicală,
  • Un circuit cu trotineta electrică şi bicicleta electrică (produse la Craiova),
  • Medicii vor se vor alătura şi ei în acest proiect – vor exista puncte de control al valorii tensionale precum şi alte recomandări medicale.

Rotary Club Craiova a avut ca parteneri în acest demers: Primăria Craiova, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Direcţia Judeţeană pentru Sport si Tineret Dolj, Fundaţia Română a Inimii, Forumul Naţional de Prevenţie, Asociaţia de Sprijinire a Cardiologiei din Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

ȘTIRI GdS

00:03:48

Twitter a eliminat un videoclip în care Trump își...

Twitter a decis să elimine mesajul video de campanie în care președintele Donald Trump aducea un tribut lui George Floyd, invocând plângeri...

Premieră în învățământul românesc: curs de diplomație digitală pentru...

Complexul Educațional Laude-Reut, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ privat din țară, a găzduit pe 4 iunie...

ONU: Viitorul vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun...

Un viitor vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun public global” accesibil tuturor, a declarat joi secretarul general al ONU, António Guterres.

România, în fruntea tărilor UE cu cele mai multe...

INS a publicat, astăzi, datele privind accidentele rutiere pe 2019. În România au avut loc anul trecut 31.146 accidente de circulație...

Coronavirus în lume: Brazilia a devenit a doua țară...

Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 a depășit pragul de 6,7 milioane, la nivel mondial, din acestea aproape jumătate reprezentând pacienți care...

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.