7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Crosul „Promenada Inimilor” va avea loc dumincă

Craiova: Crosul „Promenada Inimilor” va avea loc dumincă

Rotary Club Craiova organizează şi în acest an crosul „Promenada Inimilor”. Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, pe 22 septembrie, de la ora 9.00, are loc un cros pe traseul Mc Donald’s – Piaţa Prefecturii. Startul se va da din zona Mc Donald’s.

Întrecerea este deschisa pentru toţi locuitorii Craiovei, participarea fiind pe categorii de vârstă. Craiovenii sunt invitaţi la mişcare. Prin această acţiune se promovează un stil de viaţă sănătos, menit să protejeze sănătatea inimii şi a întregului corp. “Promenada inimii “ (mişcare prin plimbare) va întregi activitatea pentru sănătatea inimilor.
În Piaţa „Mihai Viteazu” din Craiova se vor organiza:

  • Festivităţile de premiere. Câştigătorii vor primi premii consistente de Ia Decathlon şi de la alţi parteneri şi sponsori implicaţi in organizarea acţiunii. Toţi cei prezenţi la cros vor fi răsplătiţi pentru efortul lor. De asemenea absolut toti concurenţii vor primi diplome de participare.
  • „Craiova dansează în stradă” – gimnastică şi recuperare medicală,
  • Un circuit cu trotineta electrică şi bicicleta electrică (produse la Craiova),
  • Medicii vor se vor alătura şi ei în acest proiect – vor exista puncte de control al valorii tensionale precum şi alte recomandări medicale.

Rotary Club Craiova a avut ca parteneri în acest demers: Primăria Craiova, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Direcţia Judeţeană pentru Sport si Tineret Dolj, Fundaţia Română a Inimii, Forumul Naţional de Prevenţie, Asociaţia de Sprijinire a Cardiologiei din Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS