Acasă Local Dolj Craiovean prins conducând cu 208 km/h

Craiovean prins conducând cu 208 km/h

-

Un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe DN 6, în zona localităţii Işalniţa, cu viteza de 208 km/h. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.


Poliţişti de la Rutieră au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea producerii de accidente la regimul circulaţiei pe drumurile publice din judeţul nostru.

Astfel, în urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 82 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 24.000 de lei.
De asemenea, ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...