21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriLocuri de muncă în domeniul fabricării biscuiţilor

Locuri de muncă în domeniul fabricării biscuiţilor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, anunţă printr-un comunicat de presă, că organizează vineri, 6 septembrie, o bursă a locurilor de muncă, la solicitarea unui angajat din domeniul fabricării biscuiţilor.

Câte locuri sunt disponibile:

Angajatorul a solicitat organizarea acestei burse în vederea ocupării a 80 locuri de muncă disponibile pentru următoarele meserii:

  • ambalator manual – 60 locuri
  • operator -20 locuri.

Pentru posturile de ambalator manual sunt solicitate persoane care au absolvit cel puţin învăţământ gimnazial, iar pentru posturile de operator sunt solicitate persoane care au absolvit învăţământul liceal.

Acţiunea are loc vineri la sediul instituţiei din Craiova str. Eugeniu Carada, nr. 13A, începând cu ora 09.00. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă interesate să participe la această bursă a locurilor de muncă sunt asteptate la sediul agenţiei pentru a se întâlni cu reprezentanţii angajatorului.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj este deschisă solicitărilor venite din partea agenților economici, organizând, la cererea acestora, burse ale locurilor de muncă specializate pentru anumite meserii sau domenii de activitate, în scopul creșterii gradului de ocupare a forței de muncă.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS