Acasă Local Dolj Acoperişul unui bloc din Calafat a fost smuls de vânt

Acoperişul unui bloc din Calafat a fost smuls de vânt

-

Acoperişul unui bloc din Calafat a fost smuls de vânt, în această seară, la faţa locului intervenind pompierii militari.

Din fericire nimeni nu a fost rănit

Acoperişul blocului situat pe strada Tudor Vladimirescu a fost smuls parţial de pe bloc şi a căzut în parcare. Din fericire, locatarii îşi mutaseră maşinile atunci când a început furtuna. Echipajul de pompieri din Calafat ajuns la faţa locului a intervenit pentru degajarea acoperișului în suprafață de aproximativ 28 mp Potrivit ISU Dolj, s-a acţionat cu o autospecială de lucru la înălțime.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.