15 C
Craiova
marți, 19 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljAmenzi de 68.000 de lei pentru nereguli economice, în Dolj

Amenzi de 68.000 de lei pentru nereguli economice, în Dolj

Poliţişti din cadrul IPJ Dolj – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat miercuri, 17 iulie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor economice ilicite care se comit în domeniul alimentației publice, în judeţul Dolj.


Oamenii legii au verificat 15 societăţi comerciale şi 9 persoane fizice. Aceştia au constat mai multe nereguli pentru care au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 68.000 lei. În cadrul acţiunii au fost confiscate produse alimentare în valoare de circa 750 lei. De asemenea, a fost indisponibilizată suma de 3.670 lei.

De asemenea, poliţiştii au constatat şi o infracţiune de natura economică.
La punctul de lucru al unui agent economic, din comuna Secu, s-a constatat că reprezentanții societății nu au emis bonuri fiscale pentru mărfurile vândute. Valoarea acestora era de de 2.215 lei. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost indisponibilizată suma de 2.215 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Impact între un autoturism şi o autoutilitară pe DN...

O femeie de 42 de ani a fost rănită în urma unui accident produs astăzi, pe Dn 6, în zona fostului combinat Doljchim. Potrivit oamenilor legii, un autoturism condus de un cetăţean bulgar a lovit o autoutilitară care a ieşit de pe o stradă laterală.

ȘTIRI GdS