10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO adolescentă a fost poliţistă pentru o zi

O adolescentă a fost poliţistă pentru o zi

O adolescentă a fost poliţistă pentru o zi. Este vorba despre Alina Andreea Liţă , elevă în clasa a X-a la Liceul Sanitar „Charles Laugier”, din Craiova.

Ea își dorește să urmeze o carieră în poliţie. Aflând povestea ei, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au vizitat-o acasă, în localitatea Castranova, oferindu-i cadouri cu însemnele instituţiei.
Reprezentanții IPJ Dolj au primit o scrisoare în care li s-a prezentat povestea elevei, din Castranova, pasionată de munca de poliţie.
Un coleg de clasă, care, cunoscându-i pasiunea pentru uniforma de poliţie, a scris la IPJ Dolj. El a prezentat povestea de viaţă a Andreei.

„Astfel, am aflat că tânăra se pregăteşte intens pentru a urma o carieră în poliţie şi a-şi îndeplini visul pe care îl are încă de la o vârstă fragedă. Nu am putut rămâne indiferenţi la o astfel de poveste şi i-am făcut o vizită tinerei. Am încercat să contribuim la îndeplinirea visului ei. I-am pregătit suprize tinerei, oferindu-i diverse obiecte cu însemnele instituţiei noastre, dar şi o surpriză dulce, care să îi aminească de vizita colegilor”, potrivit unui comunicat al IPJ Dolj.

Eleva a avut ocazia să urce într-o autospecială de poliţie şi a purtat discuţii cu oamenii legii. Andreea a fost interesată de modalităţile de pregătire care să îi asigure o carieră în poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS