10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGoogle România revine cu Atelierul Digital la Craiova, pe 3 aprilie

Google România revine cu Atelierul Digital la Craiova, pe 3 aprilie

Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.
Pe data de 3 aprilie specialiștii Google vin la Craiova să susțină un curs demonstrativ prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot învăța mai multe despre uneltele Google și cum se pot folosi eficient, dar și noțiuni aprofundate despre: strategii de promovare; social media; AdWords; Analytics.
Cursul de Luni, 3.04.2017, va avea loc la Facultatea de Drept și Științe Administrative din Craiova în intervalul orar 14:00 – 17:00 la sala S2.3 și va fi bazat pe exerciții demonstrative cu AdWords și Analytics.
O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic – este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.
La eveniment va fi prezent Cristian Ignat, Chief Canopyst @Canopy. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania în colaborare cu Universitatea din Craiova si Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova.
Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com si in evenimentul de pe facebook https://www.facebook.com/events/1574914429215886/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS