8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGala voluntarului doljean la a doua ediţie

Gala voluntarului doljean la a doua ediţie

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia organizează, pe 15 decembrie 2016, începând cu ora 18:00, Gala Voluntarului Doljean – Ediția a II-a, eveniment desfășurat la Filarmonica Oltenia, sala Filip Lazăr. Scopul evenimentului vizează recunoșterea publică a meritelor voluntarilor doljeni din anul 2016, ca urmare a implicării în proiecte de responsabilitate socială.
Vor fi premiate și celebrate cele mai implicate persoane care au demonstrat că putem construi o comunitate a binelui şi a frumosului, punând bazele unei culturi a voluntariatului. Se vor acorda distincții pentru voluntarul anului în domeniile artă fotografică, cultură, educație, sănătate și social, dar se vor acorda și diplome de excelență pentru reprezentanți de seamă ai sociețății civile locale.
Seara va fi completată de momente artistice oferite de Corul „Glasuri cristaline” al Asociaţiei „Părinţi pentru copii – Oltenia” și de elevii Liceului de Arte „Marin Sorescu” (Ruben Natan Ghidiceanu, Miruna Maria Dascălu, grupul instrumental de clopotei „Sunete Cristaline”).
Evenimentul, Gala Voluntarului Doljean – Ediția a II-a, se va desfășura sub egida Campaniei ACCES LA SPERANȚĂ, sub umbrela căreia A.C.C.E.S. Oltenia desfășoară numeroase proiecte în domeniul social, cultural, educațional, de mediu, sănătate sau educație civică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS