27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tânăr cercetat pentru furt şi conducere fără permis

Dolj: Tânăr cercetat pentru furt şi conducere fără permis

Polițiștii Secției 3 Rurală Bucovăț au fost sesizați ieri de către G. Ggeorghe, din comuna Caraula, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras un autoturism, de pe raza localității Caraula și se deplasează cu acesta către municipiul Craiova.
Caracteristicile autovehiculului au fost transmise polițiștilor din teren, iar acesștia au identificat autoturismul respectiv care se deplasa pe  D.J. 552, și au efectuat semnalul regulamentar de oprire. Conducătorul autoturismului a refuzat să se conformeze, motiv pentru care polițiștii au trecut la urmărirea acestuia, reusind in scurt timp să-l opreasca.
La volanul autoturismului, oamenii legii l-au identificat pe M. Alex, de 18 ani, din comuna Caraula, stabilind că nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Tânărul a declarat faptul că autoturismul pe care l-a sustras din Caraula, era chiar proprietatea tatălui său.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS