7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei doljeni sunt cercetaţi pentru furt calificat

Trei doljeni sunt cercetaţi pentru furt calificat

Polițiști din Malu Mare au fost sesizați, ieri, de către P. Raul, de 38 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în noaptea de 10 – 11 decembrie, persoane necunoscute, prin forțarea ușii de acces, au pătruns într-un magazin din localitate, iar din interior au sustras bunuri constând în  moneda divizionara, țigări, brichete, cartele telefonice și băuturi alcoolice, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de  3.200 de lei.
Polițiști din cadrul Secției nr 4 Rurală Coșoveni și Postului de Poliție din localitate au demarat cercetările, iar în urma activităților specifice întreprinse au fost identificați R.MARIAN, 28 de ani, B.C., de 14 ani și B.A., de 17 ani, toți din localitatea Malu Mare. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90% și restituit părții vătămate.
În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul penal întocmit să fie înaintat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Craiova cu propunere corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS