28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un bărbat a murit, iar doi tineri sunt în stare gravă după ce au fost implicaţi într-un accident rutier

Dolj: Un bărbat a murit, iar doi tineri sunt în stare gravă după ce au fost implicaţi într-un accident rutier

Un bărbat a murit într-un accident rutier care a avut loc în afara localităţii doljene Rojişte. Alte două persoane, un băiat de 26 de ani şi o fată de 17 ani se află în stare gravă.

Accidentul s-a produs ieri, la ora 14:30, pe D.N. 55, în afara localităţii Rojişte. B. Ioan, de 40 ani, din comuna Teliucu Inferior, Hunedoara, în timp ce conducea o autoutilitară, din direcţia Bechet către Craiova, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă din sens opus de O. Marius, de 26 de ani, din Craiova, care a încercat să evite impactul intrând pe contrasens. În urma impactului violent a rezultat decesul lui B. Constantin, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Hunedoara, pasager pe scaunul dreapta în prima autoutilitară. De asemenea, au mai fost răniţi grav conducătorul auto O. Marius şi o tânără de 17 ani, din comuna Bratovoeşti, Dolj, pasageră pe scaunul dreapta în cea de-a doua autoutilitară. De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto B. Ioan.
Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS