5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prelegeri în cadrul mobilităţii Erasmus, la UCV

Craiova: Prelegeri în cadrul mobilităţii Erasmus, la UCV

Centrul de Studii Politice Post-Comuniste (Center of Post-Communist Political Studies – CEPOS) din cadrul Facultății de Drept și Științe Sociale, organizează joi, 23 aprilie, două evenimente importante pentru studenți, masteranzi, doctoranzi și cadre didactice.

Astfel, la ora 12:00, la sala 444, Amfiteatrul Drăgan din sediu central al Universităţii din Craiova, vor avea loc prelegerile publice în cadrul mobilității Erasmus susținute de Prof. Adisa Avdic (Metropolitan University Prague, Praga, Cehia) și Anna Gromilova (Metropolitan University Prague, Praga, Cehia). Temele de prelegere vor aborda următoarele aspecte:
– evoluția în perioada post-comunistă și post-conflict în Balcanii de Vest și, în special, în Bosnia și Herzegovina (prof. Adisa Avdic), (interval orar 12:00-13:50)
– evoluția spațiului ex-sovietic și specificitățile sale în secolul al XXI-lea (prof. Anna Gromilova) (interval orar 12:00-14:50).

De asemenea, tot joi, Centrul de Studii Politice Post-Comuniste, Specializarea Științe Politice și Departamentul de Științe Sociale, Facultatea de Drept și Științe Sociale organizează, de la ora 16:00, la sala 444, Amfiteatrul Drăgan la seminarul Public and Institutional Communication Within a Competitive Environment, având ca tematică: comunicarea instituțională – abordări teoretice și practice; discursul în spațiul public – abordări interdisciplinare; prezentarea unei lucrări/ proiect de cercetare – programe de prezentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS