20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaIncendiu la o pensiune din Călimănești. Proprietarul este rănit, un angajat este dat dispărut

Incendiu la o pensiune din Călimănești. Proprietarul este rănit, un angajat este dat dispărut

Pompierii militari vâlceni intervin, duminică dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune din localitatea Călimănești.

Apelul a venit prin 112 la ora 06.01.

Au intervenit pompierii din Detașamentul de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Stației de Pompieri Brezoi, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ. A fost direcționat spre locul evenimentului și SVSU din localitate.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la mansarda clădirii cu două etaje, cu degajări mari de fum.

Din spusele proprietarului, care era în stare confuză și foarte agitat, în pensiune erau cazate două familii (patru adulți și patru minori, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor) și ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană, un angajat. Până acum, angajatul nu a fost găsit. S-a intervenit cu prioritate pentru căutarea acestuia, concomitent cu intervenția pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Ambulanță SAJ l-a dus la UPU Vâlcea pe proprietarul pensiunii, care prezenta tăieturi de la geamuri. La această oră incendiul este localizat, pericolul de extindere la alte clădiri din jur fiind îndepărtat.

Se continuă acțiunile de căutare a eventualelor persoane posibil surprinse în interiorul pensiunii, precum și cele de stingere.

Citește și: Controale la Protecția Copilului Galați, după moartea fetiței de 9 ani ucisă de mama sa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS