12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBăut la volan în Craiova

Băut la volan în Craiova

Poliția i-a întocmit dosar penal unui bărbat de 31 de ani din Craiova pe care l-a prins conducând băut pe strada Mihai Viteazu.

„În noaptea de 19 noiembrie a.c., ora 01.35, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr, de 31 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La volan, fără permis de conducere

Tot în noaptea de 19 noiembrie, ora 00.25, poliţişti din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Galicea Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56, în comuna Giubega.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

CITEȘTE ȘI: Zeci de șoferi au rămas fără permisul auto după o acțiune în cascadă a IPJ Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS