18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljWizz Air reia cursele Craiova-Dortmund

Wizz Air reia cursele Craiova-Dortmund

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global (potrivit CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022), a anunţat luni reluarea zborurilor de la Craiova către Dortmund. Biletele pentru acest zbor sunt disponibile pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Pe 30 octombrie se va redeschide ruta care leagă Craiova de Dortmund, cu zboruri programate în zilele de luni și vineri, operate cu aeronave de tip Airbus A320, cu 180 de locuri.

Dortmund, un oraș cunoscut pentru patrimoniul său cultural bogat și peisajele sale captivante, îi invită pe călători să-i descopere farmecul unic. De la peisajele pitorești, la un stil de viață urban dinamic, Dortmund oferă momente minunate care așteaptă să fie descoperite.

Reluarea rutei Craiova-Dortmund, un moment îndelung aşteptat de către pasageri

Astfel, prin introducerea acestei rute noi în portofoliul destinaţiilor operate de pe Aeroportul Internaţional Craiova, Wizz Air oferă şansa oltenilor să ajungă în cât mai multe puncte europene de interes turistic, cultural sau social. În acest moment sunt operate zboruri directe de către compania Wizz Air către: Dortmund, Londra, Birmingham, Milano-Bergamo, Paris, Bruxelles, Madrid, Barcelona, Roma şi Bologna.

Sorin MANDA, directorul general al Aeroportului International Craiova, a spus: „Reluarea rutei Craiova-Dortmund a fost un moment îndelung aşteptat de către pasagerii noştri, Dortmund fiind o destinaţie de interes turistic şi business, încurajând astfel relaţiile socio-economice dintre cele două oraşe. Suntem încrezători că reţeaua de rute operate de către compania Wizz Air se va extinde uşor, uşor, ţinand cont de nevoile şi dorinţele oltenilor”.

Guido Miletic, directorul general al departamentului de Servicii Aeroportuare și Marketing din cadrul Aeroportului Dortmund, a spus: „Suntem încântați să includem Craiova ca a noua destinație românească în rețeaua de rute a Aeroportului Dortmund. În strânsă cooperare cu Wizz Air, oferim pasagerilor noştri o gamă variată de opțiuni de călătorie, cererea mare subliniind popularitatea acestora. Introducerea noii destinații vine ca răspuns la preferinţele clienţilor și diversifică și mai mult gama noastră de destinații, promovând schimbul cultural cu orașul vibrant al Craiovei”.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, adaugă: „Suntem încântați să sărbătorim aceste trei zboruri inaugurale din România într-un interval de timp atât de scurt. Prin intermediul noilor rute, oferim zboruri directe la prețuri reduse către unele dintre cele mai interesante opţiuni de vacanță și destinaţii de city-break din Europa. Vom continua să inovăm și să ducem mai departe steagul zborurilor low-cost şi sustenabile, în beneficiul pasagerilor români, și sperăm să ne vedem curând pe unul dintre zborurile noastre”.

Citeşte şi: Un bărbat a agonizat o noapte întreagă pe câmp după ce a fost prins într-o balotieră

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS