16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Și primarul din Arcani a trecut la PSD

Gorj: Și primarul din Arcani a trecut la PSD

După anunțul celor patru primari PNL Marcel Romanescu, Dumitru Leuștean, Dumitru Modrea și Vili Pasăre, și primarul localității Arcani, Aristică-Daniel Coiculescu, a decis să se alăture Partidului Social-Democrat Gorj.

„Sunt un om cu credință și cu frică de Dumnezeu, care are în spate respectul și susținerea locuitorilor comunei. Pentru asta, le datorez tot respectul și am obligația să le reprezint interesele întotdeauna. Am o relație foarte bună și cu colegii mei primari, alături de care am elaborat proiecte comune. Este încă un motiv să mă alătur echipei PSD Gorj și să reprezint acest partid la alegerile de anul viitor”, a declarat Aristică Coiculescu, primarul localității Arcani.

„Pentru noi, faptul că domnii primari aleg să ni se alăture, reprezintă un criteriu de evaluare. Evident că nimeni nu ar alege un partid slab și fărâmițat, ci o echipă mare și solidă. Așa cum am procedat cu toate localitățile județului, am sprijinit necondiționat interesele cetățenilor din Arcani și am susținut proiectele depuse de administrația locală. Am toată încrederea că, alături de domnul primar Aristică Coiculescu, vom continua proiectele bune pentru comunitate”, a precizat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Citește și: OLT: Adolescentă căutată după ce a plecat de acasă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS